Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Viltgryte med reinsdyr

I den sorte gryte

Det finnes gryteretter som krever både forberedelser og lang koketid - og det finnes gryteretter du kan lage på en halvtime. Men uansett hva du velger: Med en gryterett på bordet får du alt-i-ett-middag.

Ingenting er som en dampende gryterett på bordet en hustrig høstkveld. Noen ganger vil du kanskje drøye gryta med litt ris, brød eller poteter ved siden av, men ofte kan en gryterett være fullverdig middag i seg selv. Det sparer både oppvask og tid, og er ideelt når det skal være mange rundt bordet i litt uhøytidelig lag.

Ofte blir en gryterett bare bedre av å stå natten over slik at alle smakene får trekke godt ut. Dermed er det ingenting i veien for å "juksa litt" og lage maten klar dagen i forveien.

Gulasjsuppe fra Ungarn.

Gryteretter finnes i utallige varianter og i de fleste lands mattradisjoner. Du kan velge klassiske retter som Gulasj fra Ungarn og Boeuf Bourguignon - eller kanskje noe mer vågalt som biffgryte med søtpotet og quinoa

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 20.04.2024 16:09:50