Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Farsert kalkunrull med eple- og sellerisalat

Farsert kalkunrull med eple- og sellerisalat

Ingredienser

porsjoner

Kalkunfarsen:

  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 0,75 dl matfløte
  • 150 g finhakket frisk sjampinjong
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ts revet sitronskall
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 50 g tørkede tranebær
  • 0,5 dl grovhakket pistasjnøtter
  • 0,25 ts pepper

Eple og sellerisalat:

  • saft og skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 200 g sukkererter
  • 6 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 6 stk. syrlig eple
  • 2 ss sorte ristede sesamfrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 434 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 17 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Når man får gjester er det hyggelig å servere noe litt ekstra spesielt og godt. Hva med å overaske besøket med en saftig og god farsert kalkunrull.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Kalkunfarsen:

  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 0,75 dl matfløte
  • 150 g finhakket frisk sjampinjong
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ts revet sitronskall
  • 3 ss hakket bladpersille
  • 50 g tørkede tranebær
  • 0,5 dl grovhakket pistasjnøtter
  • 0,25 ts pepper

Eple og sellerisalat:

  • saft og skall fra 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss bladpersille
  • 200 g sukkererter
  • 6 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 6 stk. syrlig eple
  • 2 ss sorte ristede sesamfrø
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 434 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 17 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB14 01.11.2024 23:23:18