Lagre

Ingredienser

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann
Del

Strull

(4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Strull er florlette og tynne kaker lages av kremfløte eller seterrømme og stekes i krumkakejern. Nystekt strull rulles raskt sammen når de er varme.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 2,5 dl kremfløte eller seterrømme
  • 100 g sukker
  • 100 g hvetemel
  • 0,5 dl kaldt vann

Slik gjør du

  1. Visp sammen kremfløte (eller rømme) og sukker. Sikt inn hvetemel og rør det inn i røren sammen med vann. La røren stå og svelle i ½ time.
  2. Legg en skje røre i krumkakejernet og stek til kakene er lyst gylne.
  3. Rull kakene raskt sammen på en tynn trepinne rett fra jernet.

Server strull til kaffen eller sammen med iskrem eller pisket krem og bær til desserten.

Krumkaker minner mye om strull, og noen pleier å rulle krumkaker sammen som strull også.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant