Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Fenalår med melon

Ingredienser

  • 0,5 stk. vannmelon
  • 150 g aspargesbønner
  • 0,5 ss olivenolje
  • 200 g fenalår
  • 200 g fetaost
  • 2 kvister frisk mynte
Del

Fenalår med melon

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søt og saftig vannmelon er perfekt følge til vårt genuint norske fenalår. Dette er en superenkel, rask og delikat liten appetittvekker, forrett, eller smårett på buffet eller tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,5 stk. vannmelon
  • 150 g aspargesbønner
  • 0,5 ss olivenolje
  • 200 g fenalår
  • 200 g fetaost
  • 2 kvister frisk mynte

Slik gjør du

  1. Del vannmelon først i båter, og deretter i trekantede skiver. Fjern det grønne skallet.og legg skivene på et fat.
  2. Skjær av stilkfestet på aspargesbønnene, og rist dem i en varm stekepanne med litt olivenolje i 2-3 minutter.
  3. Legg vannmelon og aspargesbønner på et fat sammen med skiver av fenalår. Strø over smuldret fetaost og dra noen runder med pepperkverna.
Her kan du selvfølgelig bruke annen spekemat istedenfor fenalår, eller blande ulike typer spekemat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 27.01.2023 11:58:54