Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Spekemat på middelhavsvis

Ingredienser

  • 200 g aspargesbønner
  • 2 stk. tomat
  • 150 g spekeskinke eller annen spekemat, gjerne forskjellige slag!
  • 120 g oliven
  • 120 g fetaost i terninger
  • 160 g brødkrutonger
  • 100 g kapers med stilk
  • 1 dl fransk dressing
Del

Spekemat på middelhavsvis

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norsk spekemat er en svært allsidig råvare, og kan serveres på mange forskjellige måter, og med mange varianter av tilbehør. Her er spekematen servert med fetaost, oliven, aspargesbønner og brødkrutonger, litt sånn som de gjør det i middelhavslandene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g aspargesbønner
  • 2 stk. tomat
  • 150 g spekeskinke eller annen spekemat, gjerne forskjellige slag!
  • 120 g oliven
  • 120 g fetaost i terninger
  • 160 g brødkrutonger
  • 100 g kapers med stilk
  • 1 dl fransk dressing

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Brødkrutonger lager du enkelt selv ved å dele fersk loff i små terninger og steke dem på middels varme med litt olje. En hakket hvitløksbåt i oljen gjør også susen.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 31.01.2023 08:30:38