Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekemat på middelhavsvis

Spekemat på middelhavsvis

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g aspargesbønner
  • 2 stk. tomat
  • 150 g spekeskinke eller annen spekemat, gjerne forskjellige slag!
  • 120 g oliven
  • 120 g fetaost i terninger
  • 160 g brødkrutonger
  • 100 g kapers med stilk
  • 1 dl fransk dressing
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Norsk spekemat er en svært allsidig råvare, og kan serveres på mange forskjellige måter, og med mange varianter av tilbehør. Her er spekematen servert med fetaost, oliven, aspargesbønner og brødkrutonger, litt sånn som de gjør det i middelhavslandene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g aspargesbønner
  • 2 stk. tomat
  • 150 g spekeskinke eller annen spekemat, gjerne forskjellige slag!
  • 120 g oliven
  • 120 g fetaost i terninger
  • 160 g brødkrutonger
  • 100 g kapers med stilk
  • 1 dl fransk dressing

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Brødkrutonger lager du enkelt selv ved å dele fersk loff i små terninger og steke dem på middels varme med litt olje. En hakket hvitløksbåt i oljen gjør også susen.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 25.06.2024 11:27:10