Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
TRANEBÆRSAUS

Tranebærsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 0,75 dl vann
  • 5 dl tranebær
  • 200 g sukker
  • 1 stk. skall av appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tranebær blir også kalt for amerikanske tyttebær. I USA er denne «sausen» et «musthave» som tilbehør til kalkun på Thanksgiving Day. Full av smak og like god kald som varm. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 0,75 dl vann
  • 5 dl tranebær
  • 200 g sukker
  • 1 stk. skall av appelsin

Slik gjør du

1. Kok opp vann og sukker. 

2. Tilsett tranebær. La det småkoke i ca. 5 minutter, eller til bærene begynner å sprekke. 

3. Ha i revet appelsinskall og sett kjelen til side.

Tranebærsaus holder seg fint i kjøleskapet og kan derfor lages noen dager før den skal brukes.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 22.06.2024 12:27:55