Ingredienser

  • 0,75 dl vann
  • 1 pose tranebær ca. 0.5 liter
  • 200 g sukker
  • 1 stk. skall av appelsin
Del

Tranebærsaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tranebær blir også kalt for amerikanske tyttebær. I USA er denne «sausen» et «musthave» som tilbehør til kalkun på Thanksgiving Day. Full av smak og like god kald som varm. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 0,75 dl vann
  • 1 pose tranebær ca. 0.5 liter
  • 200 g sukker
  • 1 stk. skall av appelsin

Slik gjør du

1. Kok opp vann og sukker. 

2. Tilsett tranebær. La det småkoke i ca. 5 minutter, eller til bærene begynner å sprekke. 

3. Ha i revet appelsinskall og sett kjelen til side.

Tranebærsaus holder seg fint i kjøleskapet og kan derfor lages noen dager før den skal brukes.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant