Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sodd

Lofotsodd

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg lammebog i skiver/biter
  • 1 l vann
  • 0,5 ts frisk timian
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 2 skiver kålrot
  • 2 skiver sellerirot
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre
  • 4 stk. potet
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 32.2 g
Protein 52.8 g
Karbohydrater 38.1 g
Jern 5.3 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammekjøtt kokt med høstens grønnsaker, det er mat som smaker. Sodd regnes både som hverdagsmat og som festmat og egner seg like godt til begge deler!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg lammebog i skiver/biter
  • 1 l vann
  • 0,5 ts frisk timian
  • 1 ts salt
  • 1 stk. løk
  • 2 skiver kålrot
  • 2 skiver sellerirot
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre
  • 4 stk. potet
  • 0,5 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 652 kcal
Fett 32.2 g
Protein 52.8 g
Karbohydrater 38.1 g
Jern 5.3 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med flatbrød eller grovbrød.

Hvis du ønsker å lage en lettere variant av sodd kan du bytte ut grønnsakene med en lapskaus- eller gryteblanding.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 23.04.2024 08:40:10