Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammerull med sursøt løk- og persillesaus

Lammerull med sursøt løk- og persillesaus

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1,5 kg lammeside
  • 1,5 ss sennep
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,5 bunt finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss smør til bruning

Sursøt løk- og persillesaus:

  • 4 dl kjøttkraft eller buljong
  • 2 ts maisenna
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,5 bunt finhakket frisk kruspersille
  • 1 ts sennep
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lammerull er en velsmakende rett med smakfullt krydder. Lam er populært å spise over store deler av verden, og kjøttet har smak nok til at det kan kombineres med ulike varianter av krydder og urter. Her kan man prøve seg frem, og sette sitt personlige preg på retten.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 1,5 kg lammeside
  • 1,5 ss sennep
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,5 bunt finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss smør til bruning

Sursøt løk- og persillesaus:

  • 4 dl kjøttkraft eller buljong
  • 2 ts maisenna
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 0,5 bunt finhakket frisk kruspersille
  • 1 ts sennep
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server lammerull med kokte poteter, gulrot, aspargesbønner og sursøt løk- og persillesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 08:16:14