Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Ingredienser

porsjoner

Gulrotstuing:

  • 750 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 2,5 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Stuing har vært en tradisjonell måte å server grønnsaker på her i landet. Ved å servere grønnsakene på denne måten får man på en måte grønnsaker og saus i ett. Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gulrotstuing:

  • 750 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 2,5 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Gulrotstuing passer også godt til fisk eller koteletter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 15.07.2024 07:22:01