Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Ingredienser

porsjoner

Gulrotstuing:

  • 750 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 2,5 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 561 kcal
Fett 30 g
Protein 53 g
Karbohydrater 16 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Stuing har vært en tradisjonell måte å server grønnsaker på her i landet. Ved å servere grønnsakene på denne måten får man på en måte grønnsaker og saus i ett. Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gulrotstuing:

  • 750 g gulrot
  • 1 ss smør
  • 2,5 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 561 kcal
Fett 30 g
Protein 53 g
Karbohydrater 16 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Gulrotstuing passer også godt til fisk eller koteletter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 06.11.2024 03:03:39