Sandkaker Kategori Tradisjon Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Sandkaker, en klassiker som hører julen til, og er for mange en av de 7 slag. Spis dem som de er, eller fyll dem med en deilig vaniljekrem og friske bær. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser 100 g skåldede mandler 250 g hvetemel 200 g romtemperert smør 1 stk egg 100 g sukker ca. 2 ss flytende margarin eller smeltet smør til pensling Slik gjør du Mal skåldede mandler på en mandelkvern eller i en foodprosessor. Smuldre mel og smør sammen i en bolle. Ha i den malte mandelmassen, egg og sukker. Bland deigen godt sammen, dekk til bollen med plastfolie og la deigen hvile ca. 1 time i kjøleskap. Sett stekeovn på 175 °C. Pensle sandkakeformer godt, gjerne to ganger, med flytende margarin. Trykk deigen ut i formene. Stek kakene midt i stekeovn i 10-15 minutter. Avkjøl kakene helt før de tas ut av formene. Oppbevar sandkaker i en tett kakeboks. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.