Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fersk elgsuppe

Fersk elgsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g grytekjøtt av elg
  • 1 l vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 2 skiver kålrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. potet
  • 0,5 stk. purre
  • 4 ss hakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Elgkjøttet gir kraftig og god smak til denne suppen. Du kan variere med grønnsaker, etter hva som finnes og det du liker. Lag gjerne en dobbel porsjon, så har du ferdig middag til i morgen også! Denne suppen kan godt kages med annet viltkjøtt som reinsdyr.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g grytekjøtt av elg
  • 1 l vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
  • 2 skiver kålrot
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. potet
  • 0,5 stk. purre
  • 4 ss hakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 Flatbrød er tradisjonsrikt følge til denne suppen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 05:30:11