Ingredienser

4  porsjoner
  • 7 stk. egg
  • 1 dl fløte
  • ca. 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g smør
  • 1 ss hakket frisk gressløk
Del

Eggerøre i vannbad

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvem kan si nei til denne fløyelsmyke delikate eggerøren - varmebehandlet til perfeksjon over vannbad, slik at den får akkurat den riktige konsistensen. Den ekstra tiden det tar er det virkelig verdt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 7 stk. egg
  • 1 dl fløte
  • ca. 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g smør
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper i en romslig bolle av stål eller glass. Ikke bruk plast - det leder varme dårlig. 
  2. Kok opp litt vann i en kjele og sett bollen over gryten slik at den ikke kommer ned i vannet. Bruk en sleiv og rør hele tiden til du ser at eggerøren begynner å sette seg. Tilsett smøret og fortsett å røre til eggerøren har den konsistensen du ønsker. Hell den over på en stor tallerken, dryss over litt hakket gressløk og server.

Eggerøre i vannbad

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant