Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pitapizza med tandoorikylling

Pitapizza med tandoorikylling

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. pitabrød
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 pk fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk finhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. pitabrød
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 pk fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk finhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 27.05.2024 09:11:33