Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pitapizza med tandoorikylling

Ingredienser

  • 1 pk kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. pitabrød
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 pk fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk finhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Pitapizza med tandoorikylling

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en rask og enkel pizza? Pitapizza er løsningen - og toppes den med tandoorikrydret kylling og fetaost, garanterer vi at den blir en fast rett på middagsrepertoaret ditt. Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 pk kylling lårfilet (á 500 g)
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ss tandoorikrydder
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. pitabrød
  • 3 ss crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 pk fetaost (á 200 g)

Agurksalsa:

  • 0,5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 pk finhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
  • skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pitapizzaene med den friske agurksalsaen til. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 08.02.2023 02:12:23