Spagetti med pepperskinke og spisskål Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Fullkornpasta er et bedre alternativ til vanlig pasta. Fullkornspastaen er rik på vitaminer, mineraler og fiber. Og godt er det også. Her i en sunn, enkel og rask middagsrett med pepperskinke. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 2 pk pepperskinke 1 stk spisskål 1 stk rødløk 1 ss olje til steking saften av 1 stk lime 1 ts tørket timian eller oregano 240 g fullkornspagetti Vis næringsinnhold Energi 333,7kcal Fett 5.9g Protein 20.7g Karbohydrater 45.3g Jern 1.9mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Kok spagettien etter anvisning på pakken. Skjær skinke, kål og løk i strimler. Stek det i en stekepanne. Tilsett limesaft og timian. Vend spagettien inn i kjøtt- og grønnsaksblandingen. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.