Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ratatouille på grillen

Ingredienser

  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne ulike farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian
Del

Ratatouille på grillen

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den provencalske grønnsaksstuingen ratatouille er super å lage på grillen. Bruk en grillkurv og grill de ulike grønnsakene i omganger, og bland dem i kurven til slutt - fort gjort, og veldig, veldig godt. Bruk ratatoillen som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel lam, til grillet fisk, eller som en selvstendig vegetarisk rett.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne ulike farger
  • 4 båter hvitløk
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 dl friske urter f.eks basilikum, oregano, timian, merian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ratatouille på grillen

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 23.03.2023 09:16:07