Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
AUBERGINESALAT

Auberginesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. aubergine i skiver
  • 2 ss grovmalt salt
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 glass grillet rød paprika
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Auberginesalat er en enkel og velsmakende salat som blir perfekt tilbehør til helstekt kylling eller grillet kjøtt. Du kan også servere den som en rett på tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. aubergine i skiver
  • 2 ss grovmalt salt
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 glass grillet rød paprika
  • 2 ss grovhakket bladpersille
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær aubergine i 1 cm tykke skiver.
  2. Legg skivene utover på et brett, dryss over grovmalt salt og la dem ligge i minst 15 minutter. Skyll skivene godt under kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir.
  3. Pensle skivene med olje og stek dem i en varm stekepanne til de har fått en gyllen farge.
  4. Skjær grillet paprika i tykke strimler og legg dem lagvis med stekt aubergine på et serveringsfat. Dryss over grovhakket persille og litt olivenolje. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB12 21.09.2023 17:41:34