Omelett med kalkun og salsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Omelett er super mat når du er på farten, og bare skal spise noe raskt. Godt trente omelettkokker trenger ikke særlig mer enn ett minutt fra røren helles i panna til omeletten er serveringsklar.

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 1 ss flytende margarin
  • 4 skive naturell kalkunpålegg
  • 20 g revet hvitost

Salsa:

  • 1 stk vårløk
  • 5 stk cherrytomat
  • 14 stk oransje paprika
  • 12 stk jalapeño
  • 2 ss finhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
374kcal
Fett
25.5g
Protein
30g
Karbohydrater
4.8g
Jern
3.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Gjør klar salsaen. Finhakk halle ingrediensene og bland sammen.
  2. Visp sammen egg, vann og salt. 
  3. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene.
  4. Legg kalkun og ost på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over. Hvelv den over på en tallerken. Omeletten er ferdig på ca. ett minutt.

Server omeletten med salsaen.

Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.