Ingredienser

  • ca. 800 g honningmelon
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 håndfull frisk spinat
  • 1 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander
Del

Melonsalat

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En frisk og deilig melonsalat med naturlig sødme fra moden melon - nydelig tilbehør til stekt og grillet mat, for eksempel kylling eller svin. Eller hvorfor ikke sette den på det sommerlige tapasbordet?

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 800 g honningmelon
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 1 håndfull frisk spinat
  • 1 stk. lime
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Skjær av bunn og topp på melonen, sett den på høykant og skjær av resten av skallet i seksjoner med en skalrp kniv. Del melonen i to og grav ut den myke innmaten. Del resten i biter på ca. 2 cm. Ha bitene i en bolle.
  2. Kutt vårløk og chili fint og ha det i bollen med melonbiter.
  3. Skyll spinaten godt og fjern de groveste stilkene. Ha bladene i bollen.
  4. Rist gresskarkjerner i tørr stekepanne til de "popper". Hell dem på en tallerken og avkjøl.
  5. Press lime over salaten og bland forsiktig. Melonkjøttet kan være ganske mykt. Smak til med litt salt og pepper og dryss over hakket koriander de ristede gresskarkjernene. Server med en gang. 

Melonsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant