Lammefilet med sennepspoteter og salat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rosastekt lammefilet er mørt og smakfullt, og matches perfekt med små poteter bakt med sennep og hvitløk, og en spennende salat med oliven og valnøtter. Enkelt og helt nydelig. 

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ytrefilet av lam
  • 2 ss margarin eller olje til steking

Sennepspoteter:

  • 800 g små potet
  • 4 ss olivenolje
  • 4 ss sennep
  • 2 båter hvitløk

Salat:

  • 200 g grønne oliven
  • 200 g tomat - halvtørket
  • 100 g valnøttkjerner
  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • 200 g babyspinat

Slik gjør du

Anrett salat på en tallerken. Legg på kjøtt og sennepspoteter.