Ingredienser

Kyllingkarbonade:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. finhakket løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. egg
  • 1 ts salt
  • ca 0,25 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver grovt brød
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. mozzarella
  • 1 stk. vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

374kcal

Energi

17.2g

Fett

34.7g

Protein

18.7g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Del

Kyllingkarbonade med tomat og mozzarella

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Et smørbrød med varm, nystekt karbonade gir vann i munn’ både hos store og små! Toppet med tomat og mozzarella blir det et nydelig lite måltid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Kyllingkarbonade:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 stk. finhakket løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. egg
  • 1 ts salt
  • ca 0,25 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver grovt brød
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. mozzarella
  • 1 stk. vårløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

374kcal

Energi

17.2g

Fett

34.7g

Protein

18.7g

Karbohydrater

1.8mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland sammen kyllingkjøttdeig, hakket løk, hvitløk, egg, salt og pepper i en foodprosessor. Form farsen til fire store karbonader.
  2. Stek karbonadene i flytende margarin noen minutter på hver side.
  3. Anrett burgerne på grovbrød og legg på skiver av tomat og mozzarellaost. Dryss finsnittet vårløk eller litt friske krydderurter over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant