Kyllingfilet i grove pitabrød

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Saftig, grillet kylling, møre grønnsaker og varme, grove pitabrød gir et raskt og herlig måltid! Sunt og næringsrikt er det også.

Ingredienser

  • 600 g kyllingfilet
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. løk
  • 1 ss olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 4 stk. fullkorns pitabrød
  • 100 g ferdigkuttet salatblanding
Vis næringsinnhold
Energi
447kcal
Fett
8.9g
Protein
44.8g
Karbohydrater
41.6g
Jern
1.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Del paprika, squash og løk i strimler. Legg grønnsakene på et ark aluminiumsfolie, ca 30x40 cm. Ha på olje, salt og pepper. Grill pakken med grønnsaker i 8-10 minutter.
  2. Del kyllingfilet i to på langs, ha på olje, salt og pepper. Grill kyllingfiletene i 2 minutter på hver side, etterstek på lavere varme i 2-3 minutter.
  3. Varm pitabrød på grillen, og fyll brødet med frisk salat, bakte grønnsaker og kyllingfilet.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt fra 1. juli til 9. august pga ferie