Gulasj med kyllingkjøttdeig

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.

Ingredienser

porsjoner
  • 60 g gule linser (tørre)
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss nøytral olje
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts karve
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)

Slik gjør du

Server med godt brød.