Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass

Ingredienser

velg antall porsjoner

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • revet skall og saft av 1 stk. lime

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss risvineddik
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss flytende honning
  • saft av 1 stk. lime

Salat:

  • 80 g risnudler
  • 1 ts sesamolje
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 4 stk. vårløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pose blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 2 ts sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

514kcal

Energi

21,6g

Fett

42,35g

Protein

34,6g

Karbohydrater

3,37mg

Jern

Del

Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Enten du skal grille på balkongen, i hagen, på stranda eller i parken er disse marinerte grillspydene servert med salat i glass perfekte! Salaten kan lages i forveien, og oppbevares i kjøleskap - så er det bare å snu på glasset rett før du skal spise. Sunn og god grillmat!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • revet skall og saft av 1 stk. lime

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss risvineddik
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss flytende honning
  • saft av 1 stk. lime

Salat:

  • 80 g risnudler
  • 1 ts sesamolje
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 4 stk. vårløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pose blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 2 ts sesamfrø
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

514kcal

Energi

21,6g

Fett

42,35g

Protein

34,6g

Karbohydrater

3,37mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke juliennejern: Lag gulrotstrimler med ostehøvel og kniv: Bruk en ostehøvel og høvle lange, tynne «flak» av gulroten. Legg skivene oppå hverandre og skjær dem i tynne strimler med en skarp kniv.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Den kalde sonen kan også med fordel brukes som hvileplass for ferdig grillet kjøtt. Da uten lokk.

Server grillspyd av svinefilet med salat i glass.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB14 04.12.2022 12:52:59