Grillet makrell med ratatouille

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Makrell er best om sommeren, og for store og små fiskere er det stor stas med selvfisket makrell til middag. Her har vi grillet makrellen, og servere den med en nydelig ratatouille som også er laget på grillen. Nam!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. makrell
  • 1 stk. sitron
  • 4 stilker friske urter f.eks dill, persille eller estragon

Ratatouille:

  • 2 ss nøytral olje
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. aubergine
  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 2 båter hvitløk
  • ca. 150 g cherrytomat
  • 2 ss rødvinseddik

Slik gjør du

Legg gjerne en sitron på grillen samtidig med fisken, så har du litt ekstra dressing fiks ferdig til servering.

bar