Ingredienser

Tilbehør:

  • 2 stk. hvitløk , delt i to på langs
  • 1 ts olivenolje
  • 1 boks hermetiske røde linser
  • 400 g frisk spinat
  • 4 stk. tomat i skiver
  • 200 g cornichonagurker
  • 4 ss kapers
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

373kcal

Energi

13.2g

Fett

43.8g

Protein

17.7g

Karbohydrater

9.7mg

Jern

Del

Fransk pepperbiff

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I det franske kjøkken har syrlighet en sterk posisjon og kjøkkenet generelt har mange gode sterke smaker å by på. Dette biffmåltidet er av det sunne, superfranske og smaksrike slaget.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Tilbehør:

  • 2 stk. hvitløk , delt i to på langs
  • 1 ts olivenolje
  • 1 boks hermetiske røde linser
  • 400 g frisk spinat
  • 4 stk. tomat i skiver
  • 200 g cornichonagurker
  • 4 ss kapers
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

373kcal

Energi

13.2g

Fett

43.8g

Protein

17.7g

Karbohydrater

9.7mg

Jern

Slik gjør du

  1. Del hvitløk i to langs og legg dem i en ildfast form. Smør hvitløkene med litt olivenolje. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 20 minutter, til løken er myk og mør.
  2. Skyll linsene i kaldt vann og varm dem opp i en gryte. Kok spinat i lettsaltet vann i 1 minutt.
  3. Fordel linser, tomatskiver, agurk og kapers på tallerkener før du legger på spinat, biff og hvitløk på toppen.
  4. Krydre biffene med salt og peppermiks, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu dem og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem på andre siden. Da er de medium stekt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant