Pinnebrød

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pinnebrød smaker godt når man er ute på tur.

Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • ½ ts salt
  • 2 ts sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss soyaolje
  • ca. dl vann

Slik gjør du

  1. Bland sammen det tørre.
  2. Tilsett olje og vann og rør sammen til en glatt, ikke for klissete deig.

Hvis du skal lage dobbel porsjon pinnebrød, så er det lurt å bruke noe mindre olje. Ellers kan deigen bli litt klissete.

  1. Ha litt olje rundt deigen og legg den i en brødpose eller isboks (olje for at deigen ikke skal klistre seg til posen).
  2. Spikk pinner og tvinn deigen rundt pinnene.
  3. Stek over glørne. Åpen ild vil gi svartbrent brød. Snu pinnene ofte.

Har du små kokker i huset? La barna lage pinnebrød helt selv på MatStart.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.