Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik (kan sløyfes)
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

80kcal

Energi

2.9g

Fett

0.8g

Protein

11.2g

Karbohydrater

0.1mg

Jern

Del

Eple- og rødløksalsa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Piff opp måltidet med en syrlig eple- og rødløkssalsa. Et godt tilbehør til grillmat, svinekjøtt, kylling og kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik (kan sløyfes)
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

80kcal

Energi

2.9g

Fett

0.8g

Protein

11.2g

Karbohydrater

0.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Rens og skjær rødløk og eple i tynne skiver.
  2. Bland olivenolje, rødvinseddik og persille til en dressing, smak til med salt og pepper.
  3. Hell dressingen over løk og epler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant