Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eple- og rødløksalsa

Eple- og rødløksalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik (kan sløyfes)
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 80 kcal
Fett 2.9 g
Protein 0.8 g
Karbohydrater 11.2 g
Jern 0.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Piff opp måltidet med en syrlig eple- og rødløkssalsa. Et godt tilbehør til grillmat, svinekjøtt, kylling og kalkun.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødløk
  • 2 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik (kan sløyfes)
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 80 kcal
Fett 2.9 g
Protein 0.8 g
Karbohydrater 11.2 g
Jern 0.1 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 09:10:31