Ingredienser

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ts maldon flaksalt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

215kcal

Energi

9g

Fett

6g

Protein

24 g

Karbohydrat

1.2mg

Jern

g

Karbohydrater

Del

Grillet maiskolbe med limesmør

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet maiskolbe er ypperlig tilbehør til grillet kjøtt. Med innslag av frisk lime passer retten også godt som venterett eller som enkel sommersnacks.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 2 ss romtemperert smør
  • saft og skall fra 1 stk. lime
  • 1 ts maldon flaksalt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

215kcal

Energi

9g

Fett

6g

Protein

24 g

Karbohydrat

1.2mg

Jern

g

Karbohydrater

Slik gjør du

  1. Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.
  2. Rør sammen smør, limesaft og –skall. Pensle maiskolber med limesmør og grill i 5-6 minutter, snu noen ganger underveis. Strø maldonsalt over ved servering.
Pensle gjerne maiskolbene med limesmør både før og etter grilling for ekstra god smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant