Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Maispops

Ingredienser

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 1 dl søt chilisaus
  • 3 ss sesamfrø
Del

Maispops

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet mais på pinne er morsomt for små og store. Maispops med sweetchili og sesamfrø er enkelt å lage og gjør seg ekstra godt på sommerens tapasbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. fersk maiskolbe
  • 1 dl søt chilisaus
  • 3 ss sesamfrø

Slik gjør du

  1. Rens maiskolber og ha dem i en kjele med kokende vann i ca. 2 minutter.
  2. Del kolbene i 4 cm store biter, tre bitene på grillspyd.
Dersom du bruker trespyd, legg dem i vann i 15 minutter før du bruker dem. Fuktige trespyd hindrer dem i å brenne.
  1. Legg maisspyd på grillen i 2-3 minutter, snu noen ganger underveis. Rull grillet mais i søt chilisaus og sesamfrø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB11 31.03.2023 14:12:11