Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Yuk pin chao mien

Yuk pin chao mien

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 3 dl kjøttkraft eller buljong
  • 2 ts soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce) (kan sløyfes)
  • 2 ts maisenna
  • 2 ts søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ts raspet frisk ingefær
  • 200 g risnudler evt. eggenudler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Asiatisk mat, og spesielt mat fra Kina, har lenge vært på matkartet både her hjemme og ute i den store verden. Kjøttdeig/karbonadedeig passer godt sammen med både nudler og ris samt østens spesielle krydder.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kjøttdeig
  • 3 dl kjøttkraft eller buljong
  • 2 ts soyasaus
  • 3 ss østerssaus (oyster sauce) (kan sløyfes)
  • 2 ts maisenna
  • 2 ts søt soyasaus (ketjap manis)
  • 1 stk. brokkoli
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ts raspet frisk ingefær
  • 200 g risnudler evt. eggenudler

Slik gjør du

trinn du kan merke av
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Husk at asiatiske retter ofte er saltrike. For å redusere på saltet kan du velge saltreduserte sauser.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 13:50:32