Wannabe kebab

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Det er ikke bare kebabkjøtt som passer i pitabrød. Du kan også bruke hamburger eller karbonade fra gårsdagens middag. Her snakker vi enkel, men smakfull mat som du kan lage av rester.

Ingredienser

  • 2 stk ferdigstekt hamburger eller karbonader
  • 1 ss margarin til steking
  • 2 stk pitabrød
  • 14 stk agurk
  • 1 stk tomat
  • 2 ss hvitløkdressing

Slik gjør du

  1. Skjær hamburger i tynne skiver. Stek dem i en stekepanne sammen med margarin til de er gylne.
  2. Vask og kutt agurk og tomat. Varm pitabrød etter anvisning på posen.
  3. Fyll pitabrødene med agurk, tomat og dressing sammen med kjøttet. 

 

 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.