Ingredienser

  • 2 stk. ferdigstekt hamburger eller karbonader
  • 1 ss margarin til steking
  • 2 stk. pitabrød
  • 0,25 stk. agurk
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hvitløkdressing
Del

Wannabe kebab

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Det er ikke bare kebabkjøtt som passer i pitabrød. Du kan også bruke hamburger eller karbonade fra gårsdagens middag. Her snakker vi enkel, men smakfull mat som du kan lage av rester.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

  • 2 stk. ferdigstekt hamburger eller karbonader
  • 1 ss margarin til steking
  • 2 stk. pitabrød
  • 0,25 stk. agurk
  • 1 stk. tomat
  • 2 ss hvitløkdressing

Slik gjør du

  1. Skjær hamburger i tynne skiver. Stek dem i en stekepanne sammen med margarin til de er gylne.
  2. Vask og kutt agurk og tomat. Varm pitabrød etter anvisning på posen.
  3. Fyll pitabrødene med agurk, tomat og dressing sammen med kjøttet. 

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant