Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tomat- og rosenkålsalat

Tomat- og rosenkålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rosenkål
  • 4 dl vann
  • 1 ss salt
  • 250 g cherrytomat
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rosenkål har en særegen, litt søt og nøtteaktig smak som egner seg ypperlig å kombinere med tomater, løk og krydder i en enkel salat. Perfekt som tilbehør til svinekjøtt.   

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g rosenkål
  • 4 dl vann
  • 1 ss salt
  • 250 g cherrytomat
  • 1 stk. sjalottløk
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss bladpersille

Slik gjør du

  1. Rens rosenkål og skjær dem i båter.
  2. Kok opp vann, tilsett salt og kok dem til de er møre, ca. 2 minutter. Avkjøl dem i kaldt vann.
  3. Skyll tomater og skjær dem i fire.
  4. Finhakk sjalottløk og stek i en panne med olivenolje på middels varme.
  5. Bland rosenkål, tomater og løk i en bolle. Krydre med salt og pepper, og dryss over finhakket bladpersille.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7088, server:MP-PRD-WEB14 05.12.2023 10:31:00