Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Toast med ruccola og granateple alternativ 1

Toast med ruccula og granateple

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 40 g vellagret ost , gjerne Gruyere
  • 80 g hvitost
  • 2 ts sennep
  • 4 g ruccula
  • 0,5 stk. granateple
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse digge mini-toastene er fylt med  smeltet ost, sennep, granateple og ruccula. Perfekt til å nyte som en liten koserett, eller servere som en liten forrett i et enkelt vennelag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 40 g vellagret ost , gjerne Gruyere
  • 80 g hvitost
  • 2 ts sennep
  • 4 g ruccula
  • 0,5 stk. granateple
  • 2 ss smør

Slik gjør du

  1. Skjær baguette i skiver og riv ost på et rivjern.
  2. Smør sennep på skivene. Fordel ost, ruccula og granateplekjerner på skivene. Legg den ene skiven oppå den andre, for å lage en sandwich. Smør utsiden av toasten med smør.
  3. Stek brødskivene på begge sider i en varm stekepanne til de er pent gylne og osten har smeltet.
Du kan også steke toasten i et toastjern eller vaffeljern.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7026, server:MP-PRD-WEB12 29.11.2023 05:51:30