Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin i biter
  • 200 g fersk chorizopølse i biter
  • 1 stk. rød paprika i biter
  • 2 stk. maiskolbe i biter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 dl olje
  • 1 pose tacokrydder
  • 4 stk. grillspyd
Del

Texmexspyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og krydret rett for hele familien. Enkel å tilberede, enkel å grille og enkelt å få barna til å spise.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin i biter
  • 200 g fersk chorizopølse i biter
  • 1 stk. rød paprika i biter
  • 2 stk. maiskolbe i biter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 dl olje
  • 1 pose tacokrydder
  • 4 stk. grillspyd

Slik gjør du

  1. Tre kjøtt og grønnsaker vekselvis på spyd. Ikke lag spydene for tette, da blir ikke kjøttet ordentlig stekt.
  2. Rør sammen krydder og olje, og pensle spydene.
  3. Grill spydene på alle sider i ca. 10 minutter til sammen. Snu dem flere ganger underveis.
  4. Server med salsa og nachos.
Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant