Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Texmexspyd

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin i biter
  • 200 g fersk chorizopølse i biter
  • 1 stk. rød paprika i biter
  • 2 stk. maiskolbe i biter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 dl olje
  • 1 pose tacokrydder
Del

Texmexspyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og krydret rett for hele familien. Enkel å tilberede, enkel å grille og enkelt å få barna til å spise.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin i biter
  • 200 g fersk chorizopølse i biter
  • 1 stk. rød paprika i biter
  • 2 stk. maiskolbe i biter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 dl olje
  • 1 pose tacokrydder

Slik gjør du

  1. Tre kjøtt og grønnsaker vekselvis på spyd. Ikke lag spydene for tette, da blir ikke kjøttet ordentlig stekt.
  2. Rør sammen krydder og olje, og pensle spydene.
  3. Grill spydene på alle sider i ca. 10 minutter til sammen. Snu dem flere ganger underveis.
  4. Server med salsa og nachos.
Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 24.03.2023 10:35:30