Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Tyrkisk pizza med egg

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ss smør
  • 6 blader grønnkål
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. egg
  • 75 g fetaost
  • 8 blader frisk mynte
Del

Tyrkisk pizza med egg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pitapizza med tyrkisk vri vil gjøre en dag litt lysere. Disse pizzaene med grønnkål og egg går litt videre enn mer tradisjonell pizza.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. pitabrød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ss smør
  • 6 blader grønnkål
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 4 stk. egg
  • 75 g fetaost
  • 8 blader frisk mynte

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 230 °C.

2. Del pitabrød på to. Pensle på oljen og dryss paprikapulver over. Sett til siden.

3. Vask og rens grønnkålen. Del kålen i mindre biter, og pannestek bitene i smør i noen minutter. Smak til med salt og pepper.

4. Fordel kålen over pitabrødene. Lag et lite krater i kålen på midten og knekk ett egg forsiktig i den på hvert pitabrød. Dryss over fetaostsmuler, og bak pitabrødene i ovnen i ca 6 min til eggene har satt seg. 

5. Ta pizzaene ut av stekeovnen, og dryss frisk mynte over. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 02.02.2023 17:57:16