Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spanske koteletter

Spanske koteletter

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød chili
  • 1,5 dl hvitvin eller cider
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter med herlige smaker som sender minnene til Spania. Til sol, sommer og heftig temperament.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød chili
  • 1,5 dl hvitvin eller cider

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 18.07.2024 12:35:34