Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød chili
  • 3 ss sorte oliven
  • 1,5 dl hvitvin eller cider
Del

Spanske koteletter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koteletter med herlige smaker som sender minnene til Spania. Til sol, sommer og heftig temperament.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts grovmalt pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 1 stk. rød chili
  • 3 ss sorte oliven
  • 1,5 dl hvitvin eller cider

Slik gjør du

  1. Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og pepper. Legg dem til side og hold varmt.
  2. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider.
  3. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele braisere (trekke) i ca. 10 minutter.

Server gjerne med brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant