Spanske koteletter Kategori Rask Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Koteletter med herlige smaker som sender minnene til Spania. Til sol, sommer og heftig temperament. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk kotelett av svin 2 ss olje til steking 1 ts salt 1⁄2 ts grovmalt pepper 3 båt hvitløk 1 stk rød paprika 1 stk gul paprika 1 stk grønn squash 1 stk rød chili 3 ss sorte oliven 11⁄2 dl hvitvin eller cider Slik gjør du Brun kotelettene raskt. Dryss over litt salt og pepper. Legg dem til side og hold varmt. Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett hvitvin eller cider. Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele braisere (trekke) i ca. 10 minutter. Server gjerne med brød. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.