Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask Jambalaya

Rask Jambalaya

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pk chorizopølse
  • 1 pose Mexican tomatsuppe
  • 7 dl vann
  • 4 dl hurtigris
  • 400 g frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

At denne Jambalayaen er rask er tidenes underdrivelse. Å lage ferdig middag med kjøtt, grønnsaker og ris raskere enn dette er nesten ikke mulig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pk chorizopølse
  • 1 pose Mexican tomatsuppe
  • 7 dl vann
  • 4 dl hurtigris
  • 400 g frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)

Slik gjør du

  1. Brun svinekjøtt og pølse raskt i en gryte.
  2. Tilsett suppepose, vann, ris og grønnsaker. Kok opp og skyv tilside.
  3. La gryten trekke på svak varme i ca 5 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB14 10.06.2023 15:47:31