Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss kokt skinke i strimler
  • 1 ss finkuttet frisk koriander
Del

Omelett i pose

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lager du porsjonsomelett i pose, slipper du ikke bare billig unna oppvasken. Du kan lage mange omeletter om gangen, og hver kan få akkurat den omeletten de ønsker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ss kokt skinke i strimler
  • 1 ss finkuttet frisk koriander

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en vid kjele.
  2. Ha egg og vann i en zippose og tilsett salt, pepper, skinke og koriander. Lukk posen godt igjen og prøv å få ut så mye luft som mulig. Rist og klem på posen slik at ingrediensene blander seg godt.
    Sjekk at posen er beregnet til mat og tåler oppvarming.
  3. Legg posen i kjelen og la den trekke i ca 10-12 minutter. Sjekk konsistensen underveis, koketiden vil variere ut fra størrelsen på eggene og hvor mye fyll du har i.
  4. Når omeletten er ferdig tar du posen ut av kjelen med en hullsleiv. La den renne av seg, åpne denne og rull omeletten ut på en tallerken.
    Med denne metoden kan du lage flere omeletter samtidig, og hver person kan ha i det fyllet de ønsker. Har du mange omeletter i kjelen samtidig, vil temperaturen synke og du må beregne litt ekstra koketid.
Forslag til fyll: 1. Skinke og koriander. 2. Vårløk og ost. 3. Paprika og salami. 4. Tomat og basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant