Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Omelett i ziplock-pose

Omelett i pose

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 skive kokt skinke i strimler
  • 1 ss finkuttet frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lager du porsjonsomelett i pose, slipper du ikke bare billig unna oppvasken. Du kan lage mange omeletter om gangen, og hver kan få akkurat den omeletten de ønsker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 skive kokt skinke i strimler
  • 1 ss finkuttet frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Sjekk at posen er beregnet til mat og tåler oppvarming.
Med denne metoden kan du lage flere omeletter samtidig, og hver person kan ha i det fyllet de ønsker. Har du mange omeletter i kjelen samtidig, vil temperaturen synke og du må beregne litt ekstra koketid.
Forslag til fyll: 1. Skinke og koriander. 2. Vårløk og ost. 3. Paprika og salami. 4. Tomat og basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 07:04:12