Omelettmuffins med skinke

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Omelett trenger ikke alltid å lages i en stekepanne. Disse herlige små omelettmuffinsene er nydelige som en egen rett, ved siden av en salat eller i matpakka. 

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 6 ss melk
  • 150 g revet ost
  • 150 g spekeskinke
  • 1 bunt liten frisk timian
  • 0,5 stk. purre

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  3. Skjær purre i tynne ringer. Del opp spekeskinke i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  4. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
  5. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  6. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.