Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Omelettmuffins med skinke
På MatStart kan barna lage egg og bacon i form selv. Det er kjempegode omelettmuffins! Besøk matstart.no

Omelettmuffins med skinke

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss melk
  • 150 g revet ost
  • 100 g spekeskinke
  • 0,5 ts tørket timian
  • 0,25 stk. purre
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag omelett på en litt annen måte enn i stekepanne! Disse herlige små omelettmuffinsene er nydelige som en egen rett, sammen med en frisk en salat, og er geniale i matpakka.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss melk
  • 150 g revet ost
  • 100 g spekeskinke
  • 0,5 ts tørket timian
  • 0,25 stk. purre

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  3. Skjær purre i tynne ringer. Del opp spekeskinke i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  4. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
  5. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  6. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 22.05.2024 22:43:59