Minuttbiff av svin med spicy råkost
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Svinebiff og råkost er kjapp hverdagsmat. Skjærer du svinebiffene i to og banker dem ut til de er 3-4 millimeter tynne, går det enda raskere å få middagen på bordet. Råkosten lager du raskt med rivjern eller foodprosessor.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver -
2 ss margarin -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
Spicy råkost:
-
2 stk. gulrot -
2 stk. rødbete -
1 stk. syrlig eple -
1 stk. saft av sitron -
3 ss hakket frisk persille eller mynte -
1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili -
1 ss sukker -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server svinebiff med spicy råkost og gjerne noen skiver sitron.