Minuttbiff av svin med spicy råkost

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinebiff og råkost er kjapp hverdagsmat. Skjærer du svinebiffene i to og banker dem ut til de er 3-4 millimeter tynne, går det enda raskere å få middagen på bordet. Råkosten lager du raskt med rivjern eller foodprosessor.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Spicy råkost:

  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rødbete
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. saft av sitron
  • 3 ss hakket frisk persille eller mynte
  • 1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Server svinebiff med spicy råkost og gjerne noen skiver sitron.