Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllingfilet på grønnsakseng

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. aubergine
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Kyllingfilet på grønnsakseng

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her har du en smakfull og mager middagsrett som ikke krever særlig arbeidsinnsats på kjøkkenet. Server gjerne med poteter eller godt brød ved siden av eller enkelt og greit med søt chilisaus.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. aubergine
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene i passe biter og legg dem i en ildfast form.
  2. Stek kyllingfiletene såvidt på hver side og legg dem over grønnsakene i formen. Hell over olje og dryss på krydder, salt og pepper. 
  3. Sett formen i stekeovnen ved 180 °C og stek i ca. 20 minutter.

Server gjerne med søt chilisaus, deilig brød eller kokte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 01.02.2023 07:44:49