Kyllingfilet på grønnsakseng

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her har du en smakfull og mager middagsrett som ikke krever særlig arbeidsinnsats på kjøkkenet. Server gjerne med poteter eller godt brød ved siden av eller enkelt og greit med søt chilisaus.

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 3 stk. tomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. aubergine
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss hakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Del grønnsakene i passe biter og legg dem i en ildfast form.
  2. Stek kyllingfiletene såvidt på hver side og legg dem over grønnsakene i formen. Hell over olje og dryss på krydder, salt og pepper. 
  3. Sett formen i stekeovnen ved 180 °C og stek i ca. 20 minutter.

Server gjerne med søt chilisaus, deilig brød eller kokte poteter.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.