Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
KYLLING MED KARRI

Hjemmelaget babymat med karrikylling

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. søtpotet
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl kokt ris
  • saften av 1 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er gøy å lage sin egen spedbarnsmat! Her viser vi deg hvordan du kan lage en smaksrik karrivariant med kylling.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. søtpotet
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 ts karri
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl kokt ris
  • saften av 1 stk. lime

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap.

Frys gjerne ned i små porsjoner. Husk å avkjøl maten og putt den i fryseren raskt, gjerne før maten er kald.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 25.05.2024 06:51:42