Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
SPAGETTI I KJØTTSAUS

Hjemmelaget babymat med bolognese

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket gulrot
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 ts tomatpuré
  • 6 dl vann
  • 200 g spagetti
  • 0,5 ts tørket oregano eller basilikum
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spedbarnsmat kan du enkelt lage selv, og samtidig har du god kontroll på hva maten inneholder. Her viser vi deg hvordan du kan lage en variant med spagetti bolognese. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket gulrot
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 400 g karbonadedeig
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 2 ts tomatpuré
  • 6 dl vann
  • 200 g spagetti
  • 0,5 ts tørket oregano eller basilikum

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Husk at spedbarnsmat har kort holdbarhet, kun to dager i kjøleskap.

Frys gjerne ned i små porsjoner. Husk å avkjøl maten og putt den i fryseren raskt, gjerne før maten er kald.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 25.06.2024 11:35:23