Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grateng med vossakorv og rosenkål

Ingredienser

  • 500 g vossakorv
  • 500 g rosenkål , delt i to
  • 2 stk. finhakket rødløk
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 dl matfløte
  • 2 dl revet hvitost
Del

Grateng med vossakorv og rosenkål

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det å lage ordentlig middag til familien i en travel førjulstid er ikke alltid like høyt prioritert. Men her har du en rett som til fulle beviser at hurtigmat godt kan lages fra bunnen! I tillegg skaper den god førjulsstemning rundt middagsbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g vossakorv
  • 500 g rosenkål , delt i to
  • 2 stk. finhakket rødløk
  • 2 ss margarin til steking
  • 3 dl matfløte
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 250 ºC.

  1. Ta av skinnet på vossakorv og skjær den i små terninger.
  2. Kok rosenkål i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.
  3. Stek løk i en kjele sammen med vossakorven. Ha i rosenkål og fløte og kok opp.
  4. Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen i en ildfast form. Strø over resten av osten. Stek gratengen på 250 ºC i 10 minutter i øverste del av stekeovnen. 

Server gjerne med ris og salat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 01.02.2023 08:04:56