Ingredienser

  • 0,5 stk. gulrot
  • 0,25 stk. rød paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 2 skiver kokt skinke
  • 1 stk. rød chili eller grønn chili
  • 6 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

160kcal

Energi

11.15g

Fett

11.9g

Protein

2.35g

Karbohydrater

2.15mg

Jern

Del

Asiatisk eggerull

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Denne asiatiske eggerullen er helt herlig, og kan spises som en egen rett, eller som små munnfuller. Litt mer avansert enn en vanlig omelett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

  • 0,5 stk. gulrot
  • 0,25 stk. rød paprika
  • 2 stk. vårløk
  • 2 skiver kokt skinke
  • 1 stk. rød chili eller grønn chili
  • 6 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

160kcal

Energi

11.15g

Fett

11.9g

Protein

2.35g

Karbohydrater

2.15mg

Jern

Slik gjør du

  1. Finkutt gulrot, paprika, vårløk og skinke. Rens chili for frø, og finhakk chili.
  2. Visp sammen egg og salt i en bolle. Bland grønnsakene og skinken inn i eggeblandingen.
  3. Varm en stor stekepanne til middels varme, ha i olje og hell over eggeblandingen.
  4. Lag denne som en omelett i starten, hvor du drar røren mot midten. På slutten av steketiden skal du bruke en stekespade og rulle den tett sammen til en rull. Pass på at eggene har satt seg før du tar den av pannen.
  5. Del eggerullen i biter eller server den som den er. Pynt med gressløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant