Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skrei med ratatouille

Ingredienser

  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • olje 3 ss olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron
Del

Stekt skrei med ratatouille

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stekt skrei med fransk vri! Den deilige provencalske grønnsaksrøra ratatouille passer perfekt til stekt skrei. Vi har valgt et stort halestykke - nydelig kosemat til to.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • olje 3 ss olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skrei med ratatouille

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 21.03.2023 21:24:17