Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skrei med ratatouille

Stekt skrei med ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stekt skrei med fransk vri! Den deilige provencalske grønnsaksrøra ratatouille passer perfekt til stekt skrei. Vi har valgt et stort halestykke - nydelig kosemat til to.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skrei med ratatouille

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 15:45:50