Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skrei med ratatouille

Stekt skrei med ratatouille

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 583 kcal
Fett 34 g
Protein 49 g
Karbohydrater 12 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stekt skrei med fransk vri! Den deilige provencalske grønnsaksrøra ratatouille passer perfekt til stekt skrei. Vi har valgt et stort halestykke - nydelig kosemat til to.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 500 g skrei i skiver (helst halestykket)
  • 2 ss salt
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 ss smør til steking

Ratatouille:

  • 0,5 stk. løk
  • 0,5 stk. aubergine
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 4 stk. tomat
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • 2 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 0,25 ts tørket timian
  • 0,5 ss balsamicoeddik
  • 0,25 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 583 kcal
Fett 34 g
Protein 49 g
Karbohydrater 12 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skrei med ratatouille

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB11 06.10.2024 18:24:50