Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Sliders

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 skiver hvitost

Coleslaw:

  • 0,25 stk. finsnittet hodekål
  • 0,5 stk. revet gulrot
  • 1 ss majones
  • 0,25 beger lettrømme

  • 8 stk. hamburgerbrød
  • 8 ss bbq-saus
Del

Sliders

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Herlige små hamburgere. Perfekte til grillkosen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ss olje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 skiver hvitost

Coleslaw:

  • 0,25 stk. finsnittet hodekål
  • 0,5 stk. revet gulrot
  • 1 ss majones
  • 0,25 beger lettrømme

  • 8 stk. hamburgerbrød
  • 8 ss bbq-saus

Slik gjør du

  1. Skjær hodekål i tynne strimler. Bland med revet gulrot, rømme og majones , smak til med salt og pepper.
  2. Del kjøttdeig i åtte like store deler, og form små burgere. Pensle dem med olje, og krydre med salt og pepper.
  3. Skjær til burgerbrødene, slik at størrelsen blir lik de små burgerne.
  4. Grill burgerne noen minutter på hver side. Legg en osteskive på hver av dem mot slutten av grilltiden. 
  5. Varm brødene raskt på grillen, og anrett dem med colslaw , burgere og barbecuesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB12 30.11.2022 17:54:53