Ingredienser

  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje
Del

Sennepsvinaigrette

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klassisk vinaigrette med sennep og urter. Vi har blandet rødvinseddik og litt balsamico for å få den mørke gylne fargen. Smaker nydelig på alle slags salater og råkoster.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig.
  2. Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper.
Kan oppbevares i romtemperatur i opptil en måned, så lag gjerne en stor porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant