Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sennepsvinaigrette

Sennepsvinaigrette

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klassisk vinaigrette med sennep og urter. Vi har blandet rødvinseddik og litt balsamico for å få den mørke gylne fargen. Smaker nydelig på alle slags salater og råkoster.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig.
  2. Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper.
Kan oppbevares i romtemperatur i opptil en måned, så lag gjerne en stor porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 26.05.2024 22:40:20