Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Sennepsvinaigrette

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje
Del

Sennepsvinaigrette

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klassisk vinaigrette med sennep og urter. Vi har blandet rødvinseddik og litt balsamico for å få den mørke gylne fargen. Smaker nydelig på alle slags salater og råkoster.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 3 ss rødvinseddik
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss tørket persille
  • 1 ss tørket oregano
  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig.
  2. Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper.
Kan oppbevares i romtemperatur i opptil en måned, så lag gjerne en stor porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB15 05.12.2022 14:55:55