Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rødvinsvinaigrette med dill og appelsin

Rødvinsvinaigrette med dill og appelsin

Ingredienser

porsjoner
  • finrevet skall og saft av 1 stk. appelsin
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 0,5 dl olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En mild vinaigrettedressing med deilig smak av appelsin og dill. Nydelig på alle slags salater og til røkt fisk og kjøtt. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • finrevet skall og saft av 1 stk. appelsin
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 0,5 dl olivenolje
  • 2 ss hakket frisk dill
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Vask appelsinen godt i lunkent vann. Bruk gjerne litt oppvaskmiddel og skyll godt. Riv skallet fint, del i to og press saften av appelsinen.
  2. Bland alle ingrediensene i et romslig glass med tett lokk. Skru på lokket og rist kraftig.
  3. Smak om nødvendig til med sukker, salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB13 14.06.2024 15:07:51