Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Samosas

Samosas

Ingredienser

porsjoner
  • 16 blader filodeig

Fyll:

  • 3 stk. potet
  • 0,5 boks hermetiske kikerter
  • 200 g kylling lårfilet
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 3 stk. finhakket vårløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander

Til fritering:

  • 0,5 l frityrolje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Samosa, samoosa eller sambosa er tre av de mest brukte navnene på disse lekre sprø friterte trekantene. Denne oppskriften er hentet fra det indiske kjøkken og inneholder kylling lårkjøtt, poteter, kikerter og deilige krydderier.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 16 blader filodeig

Fyll:

  • 3 stk. potet
  • 0,5 boks hermetiske kikerter
  • 200 g kylling lårfilet
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 3 stk. finhakket vårløk
  • 1 ts malt spisskummen
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 2 ss finhakket frisk koriander

Til fritering:

  • 0,5 l frityrolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med yoghurt. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB14 16.03.2025 07:36:41